Gå til hovedindhold
Viden og debat

Smagesalon: Stedets smag

SchwesterBrau inviterer til samtale- og smagesalon med historier om relationer mellem mikroliv, smag og sted.

Hvordan smager et sted? Smag påvirkes af mennesker, mikroliv, økonomi og arkitektur – og vi kan begynde i det små, med bakterier og gærceller. De findes i luften, i jorden, på overflader og i bygninger og kan forbinde landskaber og sanser, så arkitekturen selv får smag.

Vi omdanner en garage i Aarhus til en gær-salon: eksisterer mikrolivet også her? Kan en lille garage i byen være samlingspunkt for fermenteringer, vidensdeling og eksperimenter?

I midten af garagen inviterer vi deltagere til at sætte sig til bords for en samtale- og smagesalon, hvor vi fortæller historier om relationer mellem mikroliv, smag og sted og stiller spørgsmål til fælles undersøgelse. Vi serverer vores egne øl, inviterer sanserne ind i samtalen og gør smag til en levende del af fællesskabet.

Arrangementet kræver tilmelding – entrébillet på 75,- betales i døren på dagen.

Arrangør: SchwesterBrau

Sted: Garagen ved Sølystgade 21, 8000 Aarhus C

Sidst opdateret: 16. september 2025