Gå til hovedindhold

Vil du være med til at vælge arkitekturen, som aarhusianerne skal stemme om?

Vi holder en plads åben i panelet, som udvælger de nye projekter, som aarhusianerne kan stemme om til Aarhusianernes Arkitekturpris 2024. Kast dit navn i puljen!

 • Læs op

Indhold

  Hvert år giver vi aarhusianerne mulighed for at kåre den nye arkitektur, de allerbedst kan lide. Det sker til Aarhusianernes Arkitekturpris.

  Nu kan du være med til at vælge de projekter, som aarhusianerne kan stemme om. Læg dit navn i puljen ved at udfylde formularen nedenfor. Eneste kriterium er, at du skal bo i Aarhus Kommune. Vi trækker lod i starten af august, og du får besked, uanset om det er dig, der bliver den heldige.

  Hvad kræver det af dig?

  Bliver du udtrukket, får du tilsendt de indstillede projekter, så du kan orientere dig i dem. Du kan forvente ca. 3 timer til forberedelse, så du er godt forberedt til selve udvælgelsen, som finder sted: 

  Tirsdag d. 13. august kl. 16-18 på Aarhus Rådhus 

  Her skal du sammen med de andre i udvælgelseskomitéen pege på den arkitektur, som skal nomineres til prisen. Det kan være bygninger, sammenhængende bebyggelser (f.eks. karréer) eller byrum, som alle har haft mulighed for at indstille. 

  Foruden dén deltager, vi trækker lod om, består komitéen af medlemmer fra råd og foreninger, der repræsenterer et bredt udsnit af borgere i Aarhus. Når du deltager, skal du blot repræsentere dig selv.

  Deltagerne i udvælgelseskomitéen bliver offentliggjort med navn og billede på denne hjemmeside, og vi forventer at tage billeder og lave video fra den 13. august til vores sociale medier.

  Sidst opdateret: 27. juni 2024